Neon

Neon. Oud, maar helemaal van nu. Terug van weggeweest. Nostalgie in een nieuw jasje. En nog duurzaam ook: LED-neon. De uitstraling van neon met de voordelen van LED. Neonletters zijn flexibel  inzetbaar voor elk gewenst ontwerp of lettertype. Jij bepaalt. Opvallende felle kleuren of juist een ultramoderne strakke vormgeving: jij maakt de keus.

Kies jij liever voor neon in een authentiek en nostalgisch jasje? Geen probleem.  Ook de echte neon leveren wij. Aan jou de keus.

Hoe?

Met onze Ledyo configurator.

Start de configurator      Neem contact op

Voor de technische diehards:

Onze LED-neonletters maken wij van 26 mm. massief acrylaat. Overleeft een stootje en behoudt zo de authentieke, herkenbare looks van echte neon. Perfect voor binnen én buiten.

In je ontwerp kies je uit acht verschillende kleuren of een combi daarvan. Precies zoals jij het voor ogen hebt.

Door het gebruikte materiaal zijn jouw neonletters onderhoudsarm. (Gratis advies: een sopje op zijn tijd is wenselijk). Jouw lichtreclame gaat lekker lang mee. Net als jouw bedrijf nu je kiest voor Ledyo reclameletters.

Geen idee hoe je die opvallende letters aan jouw gevel vastzet? Geen paniek: dat nemen we jou uit handen. Gewoon even bellen. Dat mag natuurlijk altijd: voor vragen of advies op maat zitten wij voor jou klaar.

Zo. Nog één klik en jij creëert heldere lichtreclame die jouw bedrijf laat schitteren.

 

Ja, ik creëer nu de lichtste lumineuste letters.