FAQ

RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. De kleuren van de kunststoffen in de webshop hebben een naam en een RAL code die de kleur van de kunststof zo dicht mogelijk benadert. Garanties voor exacte kleurovereenkomsten kunnen wij niet geven. Komt jouw kleur niet voor in het keuzemenu, stuur ons dan een email met jouw gewenste kleur (bijvoorbeeld een PMS waarde of NSC code).

In ons assortiment zijn er materialen die voor indoor en outdoor toepassingen gebruikt kunnen worden. In ons materialen overzicht vind je meer informatie over toepassingsmogelijkheden.

Ook dat is geen probleem bij Ledyo! Vul het formulier op Logo uploaden dan maken wij een offerte op maat.

De producten van LEDYO zijn op maat gemaakt en kunnen niet worden geretourneerd. Voor meer informatie raadpleeg onze leveringsvoorwaarden.

De levertijd verschilt per materiaal. De standaard levertijd varieert tussen 5 en 10 werkdagen. Als de bestelling is verstuurd ontvang je een track & trace code. Op deze manier wordt je op de hoogte gehouden van het transport.

Heb je een spoedbestelling? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan bepalen of we een bestelling sneller kunnen versturen.

Het is natuurlijk mogelijk om een sample te ontvangen. Stuur ons een mail met het gewenste materiaal en kleur. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een sample.

Betalingen in de webshop gaan via het geautomatiseerde betalingssysteem.

Via de webshop leveren wij alleen in Nederland. Wil je een bestelling plaatsen vanuit het buitenland? Stuur ons dan een email.

Wij doen ons uiterste best om je snel en goed van dienst te kunnen zijn. Heb je toch een klacht, dan dien je dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je kunt een e-mail sturen via het contactformulier. Omschrijf de klacht nauwkeurig en vermeld eventueel het bestelnummer, klantnummer en de besteldatum. Binnen 7 werkdagen krijg je antwoord over de afhandeling van je klacht.

Een klachtbrief kun je sturen naar: info@ledyo.nl

Toch nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen?

info@ledyo.nl 0315 711 729